top of page

Ivan Perlesi nominerad till DigitalWell Awards

Vi är oerhört glada och hedrade över att Ivan Perlesi nominerats i kategorin ”Tjänsteutveckling & kommersialisering” i DigitalWell Awards 2023. Syftet med DigitalWell Awards är att lyfta fram personer och initiativ som bidrar till framtidens hälsoinnovationer.


DigitalWell Arena är en innovationsmiljö som som tillsammans med offentlig sektor, entreprenörer, civilsamhället, akademi och näringsliv utvecklar digitala lösningar som ökar vår egenförmåga att leva ett hälsosammare liv.


Utmärkelsen DigitalWell Award lanserades 2021 och syftar till att lyfta fram personer och initiativ som bidrar till utvecklingen av framtidens digitala hälso- och välfärdstjänster i Sverige. Utifrån de nomineringar som kommit in kommer upp till fyra kandidater utses i varje kategori.


Motiveringen till nomineringen:

”Ivan Perlesi har på ett fantastiskt sätt dragit nytta av efterfrågeaccelerationsprocessen som en hävstång, för att utveckla och skala en helt ny VR-tjänst. Han har lyhört lyssnat in verksamhetens behov, och samtidigt hela tiden haft blicken mot den större marknaden, och utvecklat både en tjänst och en affär.”Röstningen startar 2 maj och vinnarna kommer att utses på ett event i Karlstad den 1 juni.


Läs mer om DigitalWell Award och om alla nominerade i tävlingen i år.


0 kommentarer

Kommentare


bottom of page