top of page

Autoseum - Utforska motorhistoria i VR

Vi spelar för närvarande in nya filmer för vår tjänst, ViroteaVR. Och i samband med det har vi haft den stora äran att samarbeta med Autoseum i Simrishamn, en verkligt inspirerande plats för motorentusiaster!


Autoseum - En skattkammare för alla intresserade av motorhistoria

Detta bilmuseum har en imponerande samling bilar och en passion för att bevara fordonens kulturarv. Autoseum, som är beläget i Simrishamn, är en sann pärla för alla som älskar motorhistoria. Från klassiska veteranbilar till ikoniska racingfordon - här finns en rad spännande motorfordon som berättar historien om innovation, design och hastighet.ViroteaVR - En virtuell resa genom motorhistorien

Vår upplevelsetjänst ViroteaVR kommer snart att kunna ta med personer, som inte längre kan resa själva, på en virtuell resa genom motorhistorien.


Filmen om Autoseum erbjuder en unik upplevelse för motorentusiaster och nyfikna sinnen och kommer inom kort att finnas tillgänglig i vårt mediabibliotek. Lev dig in i motorhistorien genom Viroteas VR-headset och interagera med fordonen som om du stod mitt i själva utställningen. Upplev adrenalinkicken av att sitta bakom ratten på en klassisk sportbil, beundra detaljerna på en vintagebil eller följ med på en historisk racerbana.


För alla som är intresserade av motorhistoria och som har möjligheten, besök Autoseum i Simrishamn för att beundra den fantastiska samlingen med egna ögon. Autoseum är en plats som kommer att inspirera och fascinera alla som är passionerade för motorfordon och dess historia. Mer om Autoseum: https://autoseum.se/0 kommentarer

Comments


bottom of page