top of page

Nytt och förbättrat mediabibliotek

Uppdaterat: 26 apr. 2023

Vi är glada att meddela att vårt nya mediabibliotek för ViroteaVR och ViroteaGO äntligen har lanserats. Mediabiblioteket eller webbtjänsten är utformad med användarna i åtanke och är nu snabbare, mer användarvänlig och har fler funktioner än tidigare.


Det nya mediabibliotek ger dig tillgång till tusentals högkvalitativa bilder och filmer i de tillhörande VR-glasögonen. Vi har lyssnat på er feedback och anpassat webbtjänsten efter era önskemål. Den är lätt att navigera och har många användbara funktioner.

En av de nya funktionerna som vi är mest stolta över är möjligheten för vårdpersonal att använda surfplattan för att se vad som visas i glasögonen. Detta gör det enklare för dem att se och förstå vad vårdtagarna upplever och att anpassa upplevelserna därefter.


För att du enkelt ska hitta tillbaka till dina favoritbilder och filmer finns nu en "Favoritlista" där önskad media kan sparas. Dessutom kan du nu se vad andra användare gillar under fliken "Populärt". Alla bilder och filmer är också sorterade under relevanta kategorier för att göra det enklare att hitta det du letar efter.


Om du tidigare upplevde att det var svårt att hitta tillbaka till tidigare visade klipp har vi därför lagt till en funktion på startsidan som gör det enkelt att hitta dem. För att logga in och börja använda tjänsten använder du samma inloggningsuppgifter som tidigare. Om du inte har tillgång till dina inloggningsuppgifter, vänligen kontakta vår supportavdelning.


Vi hoppas att vårt nya mediabibliotek kommer att förbättra din användarupplevelse och göra det enklare för dig att använda vår tjänst. Vi är alltid öppna för feedback, så tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor, problem eller förslag.


Besök vår webbtjänst på app.virotea.com och upptäck alla de nya funktionerna själv!

0 kommentarer

Comments


bottom of page